Lattialämmitys – Pori, Satakunta

Warmia on Suomessa suurin vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Tuotteiden laatu sekä kokonaisuuden toteuttaminen on Warmian peruskivi. Suomalainen sanonta ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää tosielämässäkin paikkansa. Kunnollisilla pohjatiedoilla tehdyt tarjoukset jotka kaupaksi muuttuessaan siirtyvät alan ammattilaisten suunniteltaviksi, jonka jälkeen Warmian lattialämmitysasentajat toteuttavat suunnitelman mukaisen lämmönjaon. Tämä yhtälö takaa sen että Warmia lattialämmitys tulee jatkossakin olemaan alansa huippua.

Lattialämmitys on nykyaikainen tapa hoitaa kiinteistöjen lämmönjako. Kun lämmönjako toteutetaan vesikiertoisena on kiinteistön omistajalla mahdollisuus valita mikä tahansa lämmönlähteen muoto, olkoon se suomalaisille perinteinen kiinteän polttoaineen kattila tai uusin ilma-vesilämpöpumppu markkinoillla tai jotain aivan muuta vaikkapa Aurinkovarasto.

Alueellisesti yritykseni toimii akselilla Satakunta; Pori, Ulvila, Nakkila, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Säkylä, Söörmarkku, Noormarkku, Pomarkku, Kankaanpää, Jämijärvi, Honkajoki, Karvia, Ahlainen, Merikarvia, Siikainen, Lavia.

lattialammitys

Saneeraus ja vesikiertoinen lattialämmitys. Onko kiinteistösi lämmönjako jo valmiiksi vesikiertoinen ja suunnitelmissa kylpyhuoneremontti. Eikö olisi samalla aika unohtaa patterien maalaus? Warmia on ratkaissut asian ja suunnitellut saneeraukseen oman saneerauspaketin sekä pumppuryhmän joiden avulla jo olemassa olevaan patteriverkostoon liittyminen on helppoa ja kylpyhuoneesta saadaan nykyaikainen ja visuaalisesti kauniimpi. Lämmitys hoidetaan tässä eteenpäin lattialaatan kautta jolloin myös suihkutilojen käyttömukavuus nousee kuten myös rakenteiden kuivana pysyminen paranee. Jos lattioita ei kuitenkaan ole mahdollista purkaa niin ei hätää voimme silti hoitaa lämmönjaon lattiaan joko pienellä korotuksella tai urituksella (sikäli lattiassa on riittävästi eristeitä eikä 30mm syvän uran jyrsiminen aiheuta ongelmia).

Warmian lattialämmitys urittamalla on myös tapa hoitaa kokonaisen kiinteistön energiaremontti ja vapauttaa kiinteistö suorasähkölämmityksestä lämmönjaon osalta.

Yhteistyökumppanit: